Trouwlocatie Groningen

Ben jij op zoek naar de mooiste trouwlocatie in Groningen? De Paalkoepel is een officiële trouwlocatie gelegen aan het water en kan voor een dag helemaal van jullie zijn!

Heeft u onlangs dé vraag gesteld (gekregen) en bent u daarom op zoek naar een trouwlocaties in Groningen. De Paalkoepel is de perfecte locatie voor jullie aanstaande huwelijk!

Onze officiële trouwlocatie is gelegen aan het Paterswoldsemeer. Er heerst een romantische sfeer met dobberende bootjes, ondergaande zon en dit onder het genot van heerlijk eten en een drankje. De Paalkoepel is bijzonder geschikt voor de mooiste dag van jullie leven.

Van de trouwceremonie tot aan de feestlocatie. Wanneer jullie trouwen bij De Paalkoepel is alles onder één dak! De Paalkoepel staat de gehele dag alleen voor jullie klaar. Wij garanderen dat op jullie trouwdag de locatie exclusief tot jullie beschikking staat, van terrassen tot aan de Franse tuin. 

Met geruime ervaring denken wij graag met jullie mee! Al sinds 1988 hebben wij de eer om honderden bruiloften te hebben mogen organiseren. Ook zijn wij in 2024 uitgeroepen tot de beste trouwlocatie door het platform TopTrouwlocaties in de provincie Groningen en dat is niet zonder reden!