Bruiloftlocatie

Wat kan dat lastig zijn he? Het zoeken van een unieke locatie passend bij jullie wensen. Jullie trouwerij is misschien wel een van de belangrijkste dagen van jullie leven. En alles begint met een locatie. Denk hierbij aan de plek, sfeer en de mogelijkheden. Bij De Paalkoepel denken wij graag met jullie mee. De Paalkoepel is gelegen op een unieke locatie met een panoramisch uitzicht over het mooie Paterswoldsemeer, hier varen de boten vlak voor uw neus langs. Uitkijkend over de rook van Groningen zijn wij zeker trots op deze unieke plek. Vroeger werd het theehuis vaker gebruikt voor een andere rank. Zo was het waterschap Zuidoost Drenthe een graag geziene gast door de fenomenale wijnkelder. Zijn jullie op zoek naar een unieke karakteristieke locatie gelegen op en aan het water? Dan bent u bij De Paalkoepel aan het juiste adres.

Trouwlocatie

Om jullie de dag van jullie leven te geven zal de gehele Paalkoepel tot jullie beschikking staan. Dit houdt in dat er geen andere externe gasten aanwezig zullen zijn. Dit is al mogelijk vanaf een beperkt aantal gasten. U kunt aankomen in de auto van uw dromen bij onze mooie rotonde aan de voorzijde van ons pand. Vanaf hier kunt u via een klein trappetje ons mooie pand binnentreden. Vanaf hier zullen jullie al kunnen genieten van het geweldige uitzicht. Een andere mogelijkheid is om per luxe sloep te arriveren. Een van onze schippers zal jullie dan ophalen en op ons terras op het water laten arriveren. Een unieke manier om de mooiste dag van jullie leven te beginnen toch? Omdat wij een officieel erkende trouwlocatie zijn kunt u hier de gehele dag blijven, van ceremonie tot diner en afsluitend met een knalfeest. Alles is mogelijk.

Trouwlocatie Groningen

Om deze dag geweldig te maken zullen wij u natuurlijk begeleiden in dit proces. Door onze jarenlange ervaring (sinds 1988) is dit voor ons gesneden koek (of taart om even in bruids termen te blijven). Tijdens ons eerste gesprek zal een van onze collega’s de locatie uitgebreid aan jullie laten zien en hierbij vertellen wat de mogelijkheden zijn, want de mogelijkheden zijn eindeloos. De Paalkoepel staat voor, persoonlijk, uniek en compleet naar jullie wens! Hierna zullen wij onder het genot van een heerlijk kopje koffie jullie wensen bespreken. Geheid zullen er punten zijn waar jullie nog niet over nagedacht hebben, geen probleem wij denken graag met jullie mee! Aan de hand van jullie wensen, aantal gasten en speciale behoeften zullen wij een persoonlijke offerte opstellen, hierin staat specifiek beschreven wat u kunt verwachten. Heeft u vragen? Stel deze gerust, wij zullen ons uiterste best doen om dit de mooiste dag uit jullie leven te maken.

Trouwlocatie Groningen

Bruiloft locatie

Belangrijk bij het kiezen van een bruiloftlocatie is het specifiek hebben van jullie wensen. Wat willen jullie nou echt om deze dag onvergetelijk te maken? Een lastige, maar ook zo leuke keuze. Neem dus ook de tijd om hier samen over na te denken, je hebt immers maar een keer de kans om het perfect te doen. Natuurlijk staan wij voor jullie klaar met tips en adviezen. Tijdens de bruiloft garanderen wij u dat u zich geen zorgen hoeft te maken. Door de voorafgaande persoonlijke gesprekken en de korte communicatie lijnen binnen De Paalkoepel zorgen wij ervoor dat u volop kunt genieten. High-tea, diner, feest of ceremonie? Geen probleem. U bent meer dan welkom om eens onze unieke locatie te bezichtigen. Heeft u vragen? Stel deze dan gerust aan een van mijn collega’s. Wanneer u denkt JA IK WIL! Plan dan een afspraak in met onze bruiloftsmanager en deze zal contact met jullie opnemen voor het plannen van een fysieke afspraak. Trouwen, een hele spannende tijd, maar vergeet vooral niet om samen te genieten. Zien wij u snel?

Wilt u het ja-woord geven in De Paalkoepel? Neem dan ​contact​ ​met ons op en maak een afspraak om de locatie te komen bezichtigen. We bespreken al jullie wensen en ideeën en daarnaast delen wij onze ervaringen en adviezen. Zo zorgen we er samen voor dat het een dag wordt om nooit te vergeten!

 

    © Copyright - De Paalkoepel