De Paalkoepel High Tea

Vanaf € 19,50 per persoon

High Tea op locatie dichtbij Groningen?

De Paalkoepel aan het Paterswoldsemeer in Haren

High Tea is een prachtige en gezellige manier om eens, in gezelschap met vrienden en/of familie, te genieten van de meest smakelijke lekkernijen. Bij De Paalkoepel in Haren / Groningen zit u goed voor de Engelse traditie. In een knusse ambiance aan het Paterwoldsemeer. Kies voor het genot van verse thee en een variatie aan overheerlijke gebakjes.

TeaTime! – Engelse traditie

Tijdens de Victoriaanse tijd ontstaat in Engeland de traditie om uitgebreid aan de theetafel aan te schuiven. In eerste instantie waren het de boeren die een stevige theemaaltijd met zowel zoet als hartig gebak, koud vlees en brood nuttigden. Zij noemden dit de High Tea. Later werd het gebruik in adellijke kringen overgenomen en verfijnd met hoofdzakelijk kleine gebakjes, dunne sandwiches en scones

De Paalkoepel High Tea

Vanaf € 19,50 per persoon

Wij serveren onze High Tea met een onbeperkt aantal kopjes thee of koffie( max 2 uren). De High Tea wordt geserveerd met een ruim assortiment aan huisgemaakte High Tea producten.  “ Madeleines ” cakejes met citroen, ouderwetse boterkoek, brownies met hazelnoten, oud Indonesisch spekkoek, petitfour en witte chocoladerotsjes met kruim van gepofte quinoa en cranberries.

Scones met gele rozijnen geserveerd met 2 soorten confituren en clotted cream. Even daarna serveren we zoute koekjes & ” Finger ” sandwiches met gerookte zalm & dille, parmaham & tomaat, kruidenkaas & komkommer.

Uitbreiding van de High Tea is mogelijk per persoon:

 • Eclairs met bananenmousse
  € 2,00
 • Chocoladecake
  € 1,75
 • Roomboterkoekjes
  € 1,25
 • Quiche Lorraine
  € 2,50
 • Sandwich gerookte kip
  € 1,75
 • Ambachtelijke bitterballen
  € 1,75

Op al onze reserveringen zijn de Uniforme Voorwaarden Horeca van toepassing