De Paalkoepel High Tea

Vanaf € 19,50 per persoon

High Tea op locatie dichtbij Groningen?

De Paalkoepel aan het Paterswoldsemeer in Haren

High Tea is een prachtige en gezellige manier om eens, in gezelschap met vrienden en/of familie, te genieten van de meest smakelijke lekkernijen. Bij De Paalkoepel in Haren / Groningen zit u goed voor de Engelse traditie. In een knusse ambiance aan het Paterwoldsemeer. Kies voor het genot van verse thee en een variatie aan overheerlijke gebakjes.

TeaTime! – Engelse traditie

Tijdens de Victoriaanse tijd ontstaat in Engeland de traditie om uitgebreid aan de theetafel aan te schuiven. In eerste instantie waren het de boeren die een stevige theemaaltijd met zowel zoet als hartig gebak, koud vlees en brood nuttigden. Zij noemden dit de High Tea. Later werd het gebruik in adellijke kringen overgenomen en verfijnd met hoofdzakelijk kleine gebakjes, dunne sandwiches en scones

De Paalkoepel High Tea

Vanaf € 19,50 per persoon

Wij serveren onze High Tea met een onbeperkt aantal kopjes thee of koffie( max 2 uren). De High Tea wordt geserveerd met een ruim assortiment aan huisgemaakte High Tea producten.  Cakejes, ouderwetse boterkoek, brownies met hazelnoten, oud Indonesisch spekkoek, petitfours en chocoladerotsjes.

Scones geserveerd met 2 soorten confituren en clotted cream. Voor het hartige gedeelte serveren we zoute koekjes & ” Finger ” sandwiches met gerookte zalm & dille, parmaham & tomaat, kruidenkaas & komkommer.

Uitbreiding van de High Tea is mogelijk per persoon:

 • Glas Prosecco
  €4,50
 • Uitbreidingen via de borrelkaart
  Ook is het mogelijk om de high tea uit te breiden met borrelhapjes en bites van de kaart.
  Denk aan o.a Garnalen kroketjes, bitterballen, nacho’s etc.
 • Babyshower/ Gender reveal party
  €1,50
  Voor een babyshower of Gender reveal party is het ook mogelijk om een extra kleuraccenten in de High Tea hapjes te verwerken.
 • Glas alcoholvrije prosecco
  €4,50

Op al onze reserveringen zijn de Uniforme Voorwaarden Horeca van toepassing