Trouwen aan het water in groningen

Hoera! U gaat in het huwelijksbootje stappen. Tegenwoordig zijn er talloze trouwlocaties, maar natuurlijk wilt u de meest bijzondere en romantische. Heeft u al al eens aan een trouwlocatie aan het water gedacht? Trouwen aan het water zorgt niet alleen voor hele mooie trouwfoto’s, maar het heeft ook iets magisch en rustgevends. Lees hier waarom uw bruiloft perfect zal zijn aan het water.

De ultieme setting voor uw bruiloft

Dé dag waarop u en uw geliefde elkaar het jawoord gaan geven moet als vanzelfsprekend een dag worden om nooit meer te vergeten. Een bruiloft aan het water garandeert een unieke, romantische en relaxte sfeer; de ultieme setting dus. Aan komen varen, een ceremonie in de buitenlucht, heerlijk eten en drinken en natuurlijk een knalfeest met al uw dierbaren om de dag goed af te sluiten. Dit alles met prachtig uitzicht, de ondergaande zon en dobberende bootjes.

Aankomen in het huwelijksbootje

Arriveren in een huwelijksbootje

Aan komen rijden in die te gekke droomauto is natuurlijk niet verkeerd, maar wilt u een keer iets anders? Een trouwlocatie aan het water biedt unieke mogelijkheden voor de grote entree van het bruidspaar. Begin de trouwceremonie spectaculair door aan te komen varen in een huwelijksbootje en laat de aanlegsteiger uw rode loper zijn. Alle gasten staan daar op u en uw partner te wachten en verwelkomen op het terras.

Een ceremonie met prachtig uitzicht over het water

Eenmaal aangekomen in het huwelijksbootje en warm onthaald door al uw gasten, is het tijd voor het grote moment: de ceremonie. Het jawoord geven aan uw geliefde op een prachtige zonnige namiddag of een zwoele zomeravond onder een heldere sterrenhemel, afhankelijk van het tijdstip natuurlijk. Een unieke en intieme ervaring.

Ja, ik wil trouwen aan het water bij De Paalkoepel

Ziet u het al helemaal voor zich om het jawoord aan uw verloofde te geven aan het water? De Paalkoepel​ is een ​officiële trouwlocatie​ aan het Paterswoldsemeer in Groningen. Het terras van De Paalkoepel heeft de hele dag zon, waardoor het snel mogelijk is om de ceremonie buiten plaats te laten vinden. U kunt er in alle rust en privacy met uw eigen gasten uw trouwdag vieren; van de ceremonie, het diner tot het feest. Geniet samen van een glaasje bubbels én heerlijk eten. Bovendien levert de idyllische en romantische setting natuurlijk fantastische trouwfoto’s op.

Wij helpen graag om uw droombruiloft de beste dag van uw leven te maken. Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem dan c​ontact​ met ons op en maak een afspraak om de locatie te komen bezichtigen. Dan bespreken we al jullie wensen en ideeën en delen wij natuurlijk onze ervaringen en adviezen.