Programma

Vaststelling

Wijzigingen en aanpassingen zijn mogelijk tot uiterlijk 6 weken voor de besproken datum. Hierna zal het definitieve programma vast staan. Dit geld voor; het tijdsschema, aantal gasten, menu’s etc. Jullie mogen van dit vastgelegde aantal nog 10% afwijken, overige afwijkingen zullen meegerekend worden op de factuur. Dit kan zowel in een bedrag per persoon als in locatie kosten.

Decoratie

Decoratie

Deze dient ten alle tijden brandwerend te zijn, dit staat vaak op de verpakking vermeld. Mocht het niet brandwerend zijn dienen jullie het betreffende product in te sprayen met een hiervoor bestemde spray. Deze spray dienen jullie zelf mee te brengen.

Aanbrengen decoratie

De decoratie mag niet worden aangebracht met ducktape en punaises. Dit om ons pand ook voor de volgende gasten netjes te houden. Gebruik bijvoorbeeld schilderstape en of touw/tyraps.

Opruimen decoratie

Decoratie dient altijd dezelfde dag/nacht worden opgeruimd en afgevoerd te worden.

Ballonnen

Hartstikke gezellig! Gelieve geen met confetti gevulde ballonnen binnen gebruiken.

Roken

Roken

Wij verzoeken jullie te roken aan de voorkant van het pand, hier vinden jullie ook een rookpaal om alle sigaretten in te deponeren.

Confetti

Binnen/terrassen

In ons pand en op onze terrassen is geen enkele vorm van confetti toegestaan, dit geld ook voor natuurlijk afbreekbare varianten en bloemblaadjes. Dit omdat wij een marmeren vloer hebben en dit in de vloer trekt en niet meer schoon te krijgen is.

Tuin

In de tuin in het zeker mogelijk confetti te gebruiken. Onze voorkeur gaat hierin uit naar rozenblaadjes omdat deze 100% natuurlijk is. Gelieve geen kunstmatige varianten gebruiken.

Eigen catering

Eten

Helaas is het niet mogelijk om eigen gebrachte etenswaren te nuttigen, de trouwtaart is hierin uitgezonderd.

Drinken

Eigen meegebrachte consumpties zijn in overleg mogelijk, hiervoor zal een kurkgeld worden gerekend.

Opruimen

Cadeau’s

Gelieve alle cadeau’s dezelfde dag/nacht mee te nemen. Zo staan wij ook weer netjes klaar voor de volgende gasten.

Decoratie

Gelieve dezelfde dag/nacht opruimen en afvoeren.

Externe leveranciers

Deze dienen ook dezelfde nacht af te breken. Wanneer niet mogelijk blijkt kan het in overleg met De Paalkoepel in sommige gevallen de volgende ochtend worden afgebroken.

Externe leveranciers

Opbouw

Het is goed dit telefonisch met De Paalkoepel te overleggen. Dit in verband met meerdere gebruiken van gelijke ruimtes. Samen zullen we kijken naar een passend tijdstip.

Afbouw

Afbouw dient in dezelfde nacht te gebeuren. In uitzonderlijke gevallen kan dit in overleg en na akkoord van De Paalkoepel in de eerstvolgende ochtend.

Placering

Externe leveranciers dienen ten alle tijden te overleggen over de plaatsing en de te plaatsen locatie van het betreffende product.

Taarten

Vaak zal de bruidstaart door een externe leverancier worden geleverd. Deze kan hierover ons het beste per mail contacten over het moment van bezorgen. In veel gevallen zullen wij geen ruimte in de koeling hebben en is het dus van belang dat deze zo laat mogelijk op het taart & toast moment zal worden geleverd. Wij hebben de laatste jaren zeer goede ervaringen met Bake My Day Groningen. 

Sweet table

Een opkomende trend is een sweet table, een compleet gedecoreerde tafel met allerlei heerlijke zoetigheden. Wanneer jullie kiezen voor deze optie is het goed te weten dat wij de styling hiervan niet doen. In veel gevallen kan de bakker dit voor jullie regelen. Over de planning is het het handigst hierover van te voren per mail ons te contacten. Meestal hebben wij geen ruimte in de koeling om een sweet table voor jullie te bewaren. Opzoek naar een geweldige sweet table? De laatste jaren hebben wij zeer goede ervaringen met Bake My Day Groningen.