Culinaire Paas brunch. 27,50 p.p

De lekkere lunch, 10 verrassende gerechten uit alle delen van de wereld met een Paalkoepel twist bereid.

Sushi surf en turf: traditionele tonijn sushi, gerold in rundercarpacio (koud)
Borrelmix: pinda’s, noten, spicy crackers, borrelnoten
Broodmandje: stokbrood, oerbrood, brioche knip, humus, tapenade, gezouten boter, kruidenboter Oeuf mayonaise: eidooier | mosterd | azijn | verse olie | kropsla | zout en peper |maggi mayonaise Cappuccino kopje mosterdsoep: marne mosterd | kippenbouillon | room (warm)
Bruschetta: sud de sol | broad beans |knoflookolie | basilicum
Yakitori kipspies sojasaus: kipfilet | soja | sesamzaad (warm)
Zalmwrap: gerookte zalm | tortilla wrap | roomkaas | spinazie
Garnalenkroketjes: ambachtelijke kroketjes | chilisaus | limoen mayonaise (warm)
Truffelwedges: hazelnoot mayonnaise (warm)