Buffet d’hiver 35,00 p.p
Voorgerecht:
Soepenbuffet
Ambachtelijke erwtensoep met rookworst
Franse uiensoep
Groninger pronkerbonensoep,
Geserveerd met stokbrood en kruidenboter
Hoofdgerechten:
Keuze uit 4 van deze stamppotten:
Zuurkoolstamppot met spekjes;
Hutspot met spekjes;
Rauwe andijviestamppot met rookworst:
Snijbonenstamppot met witte bonen;
Boerenkoolstamppot met rookworst;
Hete bliksem met appel en spekjes;
Stamppot prei met vier kazen;
Pompoenstamppot met paddenstoelen;
Andijviestamppot met sud de sol en walnoot
Siteplates:
Huisgemaakte gehaktballetjes in rijke vleesjus
Sukade in eigen jus
Bijgerechten:
Wintersalade met o.a. spruitjes en appel
Stevige steakhouse frites met mayonaise
Rustiek stokbrood met diverse smeersels