Buffet d’hiver  35,00 p.p

 

Voorgerecht:

Soepenbuffet

Ambachtelijke erwtensoep met rookworst

Franse uiensoep

Groninger pronkerbonensoep,

Geserveerd met stokbrood en kruidenboter

Hoofdgerechten:

Keuze uit 4 van deze stamppotten:

Zuurkoolstamppot met spekjes;

Hutspot met spekjes;

Rauwe andijviestamppot met rookworst:

Snijbonenstamppot met witte bonen;

Boerenkoolstamppot met rookworst;

Hete bliksem met appel en spekjes;

Stamppot prei met vier kazen;

Pompoenstamppot met paddenstoelen;

Andijviestamppot met sud de sol en walnoot

Siteplates:

Huisgemaakte gehaktballetjes in rijke vleesjus

Sukade in eigen jus

Bijgerechten:

Wintersalade met o.a. spruitjes en appel

Stevige steakhouse frites met mayonaise

Rustiek stokbrood met diverse smeersels