Bedrijfsfeest

Bedrijfsfeest organiseren

Ben jij op zoek naar de locatie voor een bedrijfsfeest in Groningen? Zoek dan niet verder, wij van De Paalkoepel staan voor jou klaar. Een heerlijk uitgeserveerd diner, buffet of barbecue wij regelen het allemaal.

Wanneer jij kiest voor De Paalkoepel kiest je voor;

  • Kwaliteit, onze chefs staan voor jullie klaar
  • Korte lijnen, heeft u speciale wensen? In overleg is bijna alles mogelijk
  • Panoramisch uitzicht over het Paterswoldsemeer.
  • Een unieke locatie
  • Eén vast contactpersoon en korte communicatielijnen.
  • Makkelijk te bereiken en slechts tien minuten rijden vanaf de stad Groningen.
  • Voldoende gratis parkeergelegenheid.

Prive locatie

Wist je dat je De Paalkoepel geheel tot uw eigen beschikking kunt hebben, zo kunt je samen met collega’s echt genieten. Hierdoor is het mogelijk om bijvoorbeeld een presentatie of speeches in een besloten omgeving te houden.

Diner

De chef’s van De Paalkoepel denken graag met jullie mee, hierdoor weten wij zeker dat wij jullie het bedrijfsfeest kunnen geven wat jullie wensen. Heeft u speciale wensen? Laat het ons dan weten.

Feestlocatie

Na het diner kan het tijd zijn voor het echte feest.  Bij De Paalkoepel bieden wij een binnen feestruimte tot wel 175 personen, hier kunt u lekker losgaan met uw collega’s. Komt er een DJ of een band? Geen probleem! Daarnaast beschikken wij over een prachtige tuin, waar ook feesten en evenementen gehouden kunnen worden.

Bedrijfsfeest Groningen

Kortom voor een bedrijfsfeest naar wens verwelkomen wij u graag, na een persoonlijk gesprek ontvangt u van ons een offerte waarna u heerlijk kunt gaan genieten. Van diner tot feest, De Paalkoepel staat voor jou klaar.

Ik wil meer informatie over het organiseren van een bedrijfsfeest

1 + 1 = ?

© Copyright - De Paalkoepel